Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara su dökerken görmek

Rüyada mezara su dökerken görmek

Rüyada mezara su dökerken görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, itibar edineceğine, hayaline kavuşacağına, kendisine olan güvenin artacağına, ömür boyu devam edeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara su dökerken gördüyseniz:

  • Seyahat planları veya sosyal aktiviteler yeni bağlantılar kurmanızı, yeni arkadaşlıkları ya da yeni şeylere başlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada mezarlara su dökmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığa su dökmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalettir.

Rüyada mezarlıktan su doldurmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, bunalacağına, sevdiği insanların olacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarına su dökmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada su dolu mezar görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada mezara su dökerken görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet eder.

Rüyada mezar ve su görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments