Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yükseldikçe yükseleceğine yorulur.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden geçerken korkmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalettir.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden geçerken düşmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta dua okumak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bir araya geleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments