Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek hayırlı bir döneme girileceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, ticarette öne geçeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada köprüden geçerken korkmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada köprüden geçerken düşmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarında dua okumak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar görüp dua etmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments