Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden geçerken suya düşmek

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kem gözlere geleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına işarettir.

Rüyada köprüden geçerken düşmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada köprüden geçerken korkmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprüden suya düşmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, büyük maddi kazanç elde edileceğine, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments