Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden geçerken düşmek

Rüyada köprüden geçerken düşmek

Rüyada köprüden geçerken düşmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok sevileceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, çok günah işleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden geçerken düşmek gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada köprüden geçerken düşmek hastalığını yenmeyi başaracağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada köprüden geçerken korkmak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada köprüye düşmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden arabayla düşmek düzenli bir işe kavuşulacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments