Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta dua okumak

Rüyada mezarlıkta dua okumak

Rüyada mezarlıkta dua okumak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin daha da artacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta dua okumak gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara dua okumak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hayıflanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarına dua okumak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada mezar başında dua okumak galibiyet kazanacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda dua okumak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık dua okumak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada mezarın başında dua okumak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üzerinde dua okumak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, müjdeli haberle geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments