Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, icat yapacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, maddi güç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, işinde yükseleceğine, dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada köprüden geçerken korkmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprüden geçerken düşmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında fatiha okumak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa gidip fatiha okumak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments