Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden geçerken korkmak

Rüyada köprüden geçerken korkmak

Rüyada köprüden geçerken korkmak geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüden geçerken korkmak gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada köprüden geçerken korkmak sonunda maddi zarara gireceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Rüyada köprüden geçerken düşmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, rakiplerini geride bırakacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken fatiha okumak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada köprüden korkmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada köprü resmi görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments