Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yorgan görmek

Rüyada büyük yorgan görmek

Rüyada büyük yorgan görmek işleri yoluna sokacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kendisiyle övüneceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, küskünlüklerin oluşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, ömrünün de uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yorgan gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada büyük yorgan görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yatak yorgan görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada yorganı kesmek kalabalıktan uzak olacağına, kazancının ilk önce azalacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yaptığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işarettir.

Rüyada ölüden yorgan almak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına yorulur.

Rüyada kapsız yorgan görmek tüm özlemini gidereceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına yorulur.

Rüyada komşudan yorgan almak gittiği yolda çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan katlamak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments