Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ağzı dikmek

Rüyada yorgan ağzı dikmek

Rüyada yorgan ağzı dikmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada yorgan ağzı dikmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Rüyada yorgan ağzı dikmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işarettir.

Rüyada yorganı dikmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine delalet eder.

Rüyada yün yorgan dikmek kazancının da azalacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yorgan dikmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan yüzü dikmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bebek yorganı dikmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hem yeni yerler göreceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yeşil yorgan dikmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments