Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıfsız yorgan görmek

Rüyada kılıfsız yorgan görmek

Rüyada kılıfsız yorgan görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kızı olanların da gelin edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıfsız yorgan gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine inanılır.

Rüyada yorgan kılıfı görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına inanılır.

Rüyada araba kılıfı görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kişinin başarılarının artacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada koltuk kılıfı değiştirmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments