Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan toplamak

Rüyada yorgan toplamak

Rüyada yorgan toplamak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan toplamak gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Rüyada yorgan toplamak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada yastık yorgan toplamak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sevdiğine kavuşacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yorganları toplamak geniş ve bol rızık elde edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak sağlığının da yerine geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret eder.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mor renk yorgan görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yorgan görmek hayatın tadına varacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments