Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ve yastık görmek

Rüyada yorgan ve yastık görmek

Rüyada yorgan ve yastık görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, hayallerinin söneceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yorgan ve yastık gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Rüyada yastık yorgan toplamak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada yorgan ve yastık görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sayılacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yastık görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yastık yorgan taşımak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık yorgan görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada yorgan yastık vermek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments