Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yapmak

Rüyada yorgan yapmak

Rüyada yorgan yapmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Rüyada yorgan yapmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizi yapmaya odaklanmanız durumunda olacakları kontrol etme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada yünden yorgan yapmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yorgan yapmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, haksızlığa uğrayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada yorgana çiş yapmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yönetici makamına geleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına delalettir.

Rüyada yorganda muska görmek üzüntülerinin biteceğine, zafer elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor yorgan görmek çalışmalarının beğenileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yorgan katlamak ekmeğinin artacağına, sevdiği insana kavuşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince yorgan görmek hayırlı işlere imza atacağına, kalp kırıklığı olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette yorgan görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments