Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, gelirinden yana memnun olacağına, can derdine düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bir erkek figürünün yaratabileceği bir problem ya da yaşadığınız yerle ilgili bir konu ilgi gerektirebilir.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, onunla yeniden kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada eve yağmur yağmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalettir.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments