Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize yağmur yağdığını görmek

Rüyada denize yağmur yağdığını görmek

Rüyada denize yağmur yağdığını görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada denize yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, her gün daha fazla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ticaretinin büyüyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada denize yağmur yağdığını görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kötü gününü de paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işinde çok ilerleyeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments