Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek akıl vereceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kimden akıl soracağına işaret eder.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada evin içine yağmur yağmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada evine yağmur yağmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, yanlış seçimler yapacağına yorulur.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, onlar için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde yağmur görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, huzur ve kazanç getireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hüsrana uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments