Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta su görmek

Rüyada mezarlıkta su görmek

Rüyada mezarlıkta su görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, öz güven kazanacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta su gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada su dolu mezar görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan su almak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezara su taşımak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan su içmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan su çıktığını görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünde su görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa su dökmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments