Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan su çıktığını görmek

Rüyada mezardan su çıktığını görmek

Rüyada mezardan su çıktığını görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan su çıktığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Rüyada mezardan su çıktığını görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada mezardan yılan çıktığını görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan ölünün çıktığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin mezardan çıktığını görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin mezardan çıktığını görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada mezardan çıktığını görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret eder.

Rüyada mezardan insan çıktığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, rahat yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments