Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara su taşımak

Rüyada mezara su taşımak

Rüyada mezara su taşımak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Rüyada mezara su taşımak gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada mezara su taşımak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çözümlere kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada mezarlık taşımak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarı taşımak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarı başka yere taşımak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, patron olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara toprak taşımak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı taşımak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezar taşımak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments