Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde su görmek

Rüyada mezarın üstünde su görmek

Rüyada mezarın üstünde su görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, gururlu bir hayat süreceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, haram mal yiyip içeceğine, rakiplerine yenileceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde su gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Rüyada mezarın üstünde su görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada mezar üstünde köpek görmek kazancın gittikçe artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde ağlamak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü mezarın üstünde görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, işinde başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarların üstünden atlamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevindirici şeyler duymaya rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünden atlamak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments