Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa su dökmek

Rüyada mezarlığa su dökmek

Rüyada mezarlığa su dökmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, mal ve para biriktireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa su dökmek gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada mezar üstüne su dökmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa su dökmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlara su dökmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, rızkından olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıklara su dökmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, gıybet edeceğine yorulur.

Rüyada kendi mezarına su dökmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mezar su dökmek malının ve parasının da büyüyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mezara su dökmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments