Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta selam vermek

Rüyada mezarlıkta selam vermek

Rüyada mezarlıkta selam vermek hastalıktan şifa bulmaya, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta selam vermek gördüyseniz:

  • Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta selam vermek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlara selam vermek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa selam vermek mal ve mülkün telafi edileceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine inanılır.

Rüyada mezara selam vermek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle selamlaşmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Rüyada asker selamı almak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet etmektedir.

Rüyada selam almak maddi olarak güç kaybedeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada salavatla selamlaşmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments