Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlara selam vermek

Rüyada mezarlara selam vermek

Rüyada mezarlara selam vermek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kısmetin ve talihin açılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlara selam vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Rüyada mezarlıkta selam vermek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına inanılır.

Rüyada mezarlara selam vermek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezara selam vermek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa selam vermek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla selamlaşmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin selam verdiğini görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulur.

Rüyada düşmana selam vermek geçim derdinin sona ereceğine, hayatının iplerini eline alacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek onlarla artık hep bir arada olunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments