Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker selamı almak

Rüyada asker selamı almak

Rüyada asker selamı almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada asker selamı almak gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada asker selamı vermek yokluk içine düşeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada asker selamı almak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker selamı görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulur.

Rüyada askere selam vermek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birine selam vermek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada başbakana selam vermek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selam söylemek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada düşmanla selamlaşmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments