Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta oynamak

Rüyada mezarlıkta oynamak

Rüyada mezarlıkta oynamak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta oynamak gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada mezarda oynamak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sayılacağına alamet eder.

Rüyada mezar başında oynamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstünde oynamak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarda oyun oynamak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta oynamak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta top oynamak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments