Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında oynamak

Rüyada mezar başında oynamak

Rüyada mezar başında oynamak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız son derece olumlu olacak.

Rüyada mezar başında oynamak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada düğünde tek başına oynamak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek başına oynamak sevilen bir kişi olunacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek başına top oynamak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda oyun oynamak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta oynamak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde oynamak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments