Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda oynamak

Rüyada mezarda oynamak

Rüyada mezarda oynamak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, hatalarını fark edeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada mezarda oynamak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Rüyada mezar başında oynamak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta top oynamak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine inanılır.

Rüyada mezar üstünde oynamak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta oynamak rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada mezarda oyun oynamak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret eder.

Rüyada mezarda oynamak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kör ebe oynamak borçların hafifleyeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments