Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstünde oynamak

Rüyada mezar üstünde oynamak

Rüyada mezar üstünde oynamak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada mezar üstünde oynamak gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada mezar üstünde oynamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kar üstünde oynamak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda oyun oynamak özel hayatında mutlu olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta oynamak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta top oynamak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda oynamak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalettir.

Rüyada mezar başında oynamak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments