Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda oyun oynamak

Rüyada mezarda oyun oynamak

Rüyada mezarda oyun oynamak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda oyun oynamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezarda oyun oynamak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, bahtının açık olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş oyunu oynamak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada şanş oyunu oynamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini eve kapatacağına delalet eder.

Rüyada halk oyunu oynamak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kahvede oyun oynamak hak yemeyeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments