Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle kar oynamak

Rüyada sevdiğinle kar oynamak

Rüyada sevdiğinle kar oynamak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rahatın kaçacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Rüyada kar oynamak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak hayatının ağzının tadına göre olacağına, verilen emeklerin heba olacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar üzerinde oynamak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde oynamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karsılıklı oynamak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz karla oynamak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments