Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta oyun oynamak

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada mezarda oyun oynamak yaşama isteğinin artacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak solan yüzünün güleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanla oyun oynamak hayattan yana umudunun kırılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Rüyada denizde oyun oynamak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulur.

Rüyada oyun havası oynamak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, her zaman hak ettiğini alacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada talih oyunu oynamak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, küslükleri bitireceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta oyun oynamak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments