Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak büyük mutluluklar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak uzun soluklu bir işe girileceğine, yakında işlerinin aksayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta konuşmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda konuşmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, istemediği halde borçlanacağına, hata yapılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak her geçen gün daha profesyonel olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments