Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta konuşmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına delalettir.

Rüyada mezar başında konuşmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda konuşmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments