Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak işinden evine gidip geleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret eder.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak kazançtan yana kara geçeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle konuşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyle konuşmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, herkesin şaşırtılacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişiyle konuşmak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, üzücü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişilerle konuşmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments