Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda konuşmak

Rüyada mezarda konuşmak

Rüyada mezarda konuşmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yeni bir ortama girileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada mezarda konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak muradına ereceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda konuşmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta konuşmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında konuşmak ekonomik durumunun düzeleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak konfor içinde yaşayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments