Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işlerinde verimin artacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında konuşmak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, statü atlayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak rahat bir hayat yaşanacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet eder.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada mezarla konuşmak bir sebeple yataklara düşeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda konuşmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments