Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak ele geçen kazancın artacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kazancının azalacağına işarettir.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak Allah katında yükseleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak yokluk içine düşeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine rivayet eder.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta konuşmak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mezar başında konuşmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, işlerin toparlanacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments