Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta konuşmak

Rüyada mezarlıkta konuşmak

Rüyada mezarlıkta konuşmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Rüyada mezarda konuşmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta konuşmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulur.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, müjdeli haberler alacağına delalettir.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, saadete ereceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments