Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda ölüyle konuşmak

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak kendisine olan güvenin artacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, canın derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak günahlarının affedileceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza tabir olunur.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulur.

Rüyada mezarda konuşmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalettir.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin sürekli artacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında konuşmak hayırlı haberlere, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezarla konuşmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments