Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta kefen görmek

Rüyada mezarlıkta kefen görmek

Rüyada mezarlıkta kefen görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, atılım yapacağına, rızkının da genişleyeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta kefen gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinde kefen görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda kefen görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada mezar kefen görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezar ve kefen görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, isabetli adımlar atacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments