Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kefene sarılı görmek

Rüyada kendini kefene sarılı görmek

Rüyada kendini kefene sarılı görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sorunlarının çözüleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kefene sarılı gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, umutlarının kırılacağına delalettir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada kefene sarılı insan görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmeden kefene sarılmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, ayrılık yaşanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments