Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan kefen çıkarmak

Rüyada mezardan kefen çıkarmak

Rüyada mezardan kefen çıkarmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada mezar ve kefen görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar içinde kefen görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, konfor içinde olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada mezar kefen görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda kefen görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan define çıkarmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalet eder.

Rüyada mezardan taş çıkarmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments