Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kefen görmek

Rüyada mezar kefen görmek

Rüyada mezar kefen görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada mezar kefen gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Rüyada mezar içinde kefen görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, doğru yolu bulacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kefen görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işarettir.

Rüyada mezar ve kefen görmek geçiminin yerinde olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, rahat bir hayata sahip olmaya işarettir.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada mezarda kefen görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret eder.

Rüyada sarı kefen görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada kefenini hazırlamak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments