Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve kefen görmek

Rüyada mezar ve kefen görmek

Rüyada mezar ve kefen görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, ne yöne gideceğine tabir olunur.

Rüyada mezar ve kefen gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada mezarda kefen görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar kefen görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada mezar içinde kefen görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına alamet eder.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak itibarın ve makamın yükseleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, ümitlerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada mezar ve kefen görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kefene sarmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, arzularına kavuşacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments