Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek

Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek

Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada kendini kefenli ölmüş gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmek ve kefenlenmek yolunda gideceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kefenlendiğini görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına tabir olunur.

Rüyada kefen kesmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefende bebek görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çirkin sözler işitileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments