Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacını görmek

Rüyada incir ağacını görmek

Rüyada incir ağacını görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, başarılı adımlar atacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacını gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada incir ağacında sallanmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacının altından geçmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek yeni bir işe girileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, maddi durumunun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacından incir koparmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacı yemek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments