Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde incir ağacı görmek

Rüyada evinde incir ağacı görmek

Rüyada evinde incir ağacı görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde incir ağacı gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Rüyada evinde incir ağacı görmek derdin sona ereceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek kuş gibi hafifleyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacı kesmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada bahçede incir ağacı görmek zaferler kazanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada incir ağaç görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments