Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta dolaşmak

Rüyada mezarlıkta dolaşmak

Rüyada mezarlıkta dolaşmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, zor günler geçireceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak atılan adımların zorluk yaratacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak dertlerinin günden güne artacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda dolaşmak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada mezar dolaşmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada mezarlık dolaşmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, makam ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada mağaza dolaşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments