Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaza dolaşmak

Rüyada mağaza dolaşmak

Rüyada mağaza dolaşmak işlerinin iyi gideceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada mağaza dolaşmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Rüyada mağaza dolaşmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada halı mağazası görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek mağazası görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek ruh sağlığının bozulacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine tabir olunur.

Rüyada mağazada kıyafet almak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada oyuncak mağazası görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada bir mağaza görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, mekân değiştireceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada mağazadan elbise aldığını görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments